Security

Visa lancerer ny kampagne: How You Pay Matters

Visa lancerer ny kampagne i Norden for at sætte fokus på sikre betalinger, uanset hvor eller hvordan du handler.

How you pay matters
Uanset om du handler skal det føles sikkert.

Uanset om du handler på telefonen, online eller i butikken, skal betalingen være sikker. Undersøgelser viser, at tilliden til sikkerheden ift. betalinger kun er steget marginalt i løbet af de seneste to år. I Norden mener over 20 procent stadig, at selv når det kommer til betalingen i de fysiske butikker, så er sikkerheden ikke god nok.[1]

 

Derfor lancerer Visa nu en ny kampagne for at vise, hvordan betalinger kan være forbundet med både sikkerhed, tryghed og pålidelighed. Visa vil gerne fremme nye betalingsvaner, ved at fremhæve hvordan forbrugerne selv kan gøre en forskel. Når du betaler med Visa, garanterer du, at dine betalinger er sikre, og at du altid er beskyttet[2].

 

”Når forbrugerne tilpasser sig nye teknologier, lærer vi også nye måder at betale på. Det kan for mange virke skræmmende. Men betalinger skal være sikre og pålidelige, og ikke skabe angst,” siger Elena Fadeeva, Head of Marketing i Visa Nordics & Baltics. 

 

How You Pay Matters-kampagnen skal indfange følelsen af de usikre betalinger og gennem korte film vise forskellige situationer som at hoppe fra et tårn eller være passager i en racerbil. De korte film skal vises på diverse digitale platforme på tværs af alle de nordiske lande. Kampagnen er udviklet af Saatchi & Saatchi i Stockholm.

 

”Vi ved, at mange folk i dag søger nye udfordringer og spænding i deres liv. Men når der skal overføres penge fra vores konti, vil vi ikke føle os usikre og spændte,” siger Creative Team Jacok Swedenborg og Erik Wingfors hos Saatchi & Saatchi Stockholm.

Læs mere om kampagnen her: https://www.visa.dk/how-you-pay-matters.html

 

[1] Deloitte / Smartphone: the center of life / A study on Nordic mobile consumer behavior

[2] Baseret på Visa’s zero liability policy – Shop trygt: https://www.visa.dk/how-you-pay-matters/zero-liability.html

Tag: Cybersecurity Tag: Payment Security Tag: Payment technology Tag: Global