Visa Privacy Center

Visa respekterer dit privatliv. Databeskyttelsescentret Visa Privacy Center hjælper med at forklare dig, hvordan vi indsamler, anvender og deler personoplysninger. Find links til at hjælpe dig med dine databeskyttelsesrettigheder.

Global bekendtgørelse om databeskyttelse

Vores Globale bekendtgørelse om databeskyttelse forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver personlige oplysninger.
Vi har også en cookiebekendtgørelse, som forklarer vores praksisser med hensyn til cookies, tags og lignende typer online data, som vi indsamler.

Selvom Visas Visa Global Privacy Program beskytter alle de oplysninger, som vi indsamler og benytter, har nogle af Visas produkter og platforme deres særskilte bekendtgørelser om databeskyttelse. Disse bekendtgørelser afspejler de forretningsspecifikke krav, der gør sig gældende. Du bedes læse de bekendtgørelser om databeskyttelse, der er offentliggjort på vores hjemmesider og platforme, når du registrerer dig.

For at indsende en anmodning om at udøve dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til relevante love bedes du besøge vores portal for databeskyttelsesrettigheder.


Kontakt Visas globale databeskyttelseskontor

The Visa sign outside the Foster City, California office.