• Visas initiativer for social indvirkning

    Visa har forpligtet sig til at fremme en inkluderende, retfærdig og bæredygtig økonomisk vækst, der gør, at alle kan trives – verden over.

Vi ønsker, at alle skal trives - verden over

Social indvirkning er en del af Visas forpligtelse til at fremme en inkluderende, retfærdig og bæredygtig vækst for alle – verden over. Vores fokus er at igangsætte initiativer, der anvender skalaen af vores netværk, produkter, økonomiske ressourcer samt vores medarbejderes kollektive ekspertise og engagement, så vi kan nå dem, der traditionelt set er underforsynede. Vi ønsker at give dem adgang til ressourcer, så de kan få mulighed for at forbedre deres økonomiske levevilkår, virksomheder og lokalsamfund.

Små virksomheder og mikrovirksomheder

50 M

Vi har forpligtet os til at give 50 millioner mindre virksomheder og mikrovirksomheder over hele verden digital adgang inden 2023. Det er en del af vores bestræbelser på at fremme digital retfærdighed.

Retfærdighed og inklusion

500 M

Vi nåede vores mål om at forsyne 500 millioner bankløse/underforsynede mennesker med adgang til digitale betalingskonti inden 2020, og vi fortsætter ufortrødent vores mission.

Lokalsamfund

85 %

85% af vores medarbejdere deltog i Visa-programmer for at give tilbage til deres lokalsamfund i regnskabsåret 2021.


Programmmer og partnerskaber


Medarbejdere, der gør en forskel

Visa opfordrer og støtter medarbejderne i at gøre en forskel på måder, der inspirerer dem, hvad enten det sker gennem frivilligt arbejde, donationer eller ved at bemyndige mennesker og lokalsamfund i nød.

Visa Foundation