PARTNERSKABER OG ARRANGEMENTER

Visa Sponsorater forbinder os med de begivenheder, der forbinder verden

Vores sponsorater og partnerskaber har evnen til at bringe mennesker sammen over hele verden og er katalysatoren til at skubbe os længere og nå ud over det forventede. Fra De Olympiske og Paralympiske Lege, FIFA World Cup™, Visa Cash App RB og Oracle Red Bull Racing til NFL støtter vi disse ikoniske events, der inspirerer og forbinder alle, overalt.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Worldwide Partner for De Olympiske og Paralympiske Lege frem til 2032

Vores engagement i De Olympiske og Paralympiske Lege er mere end bare et sponsorat. Vi har været partner i den olympiske bevægelse siden 1986 og skrev stolt under som den første globale partner for Den Internationale Paralympiske Komité tilbage i 2003. Vi er dedikerede til at styrke atleter og opbygge en mere inkluderende verden gennem sport.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa – ©Getty Images – All rights reserved

Visa and Uefa

UEFA kvindefodbold

Som den første selvstændige partner af UEFA kvindefodbold har Visas investering i kvindefodbold siden 2018 været med til at øge synligheden af sporten på alle niveauer, fremme accepten og fremtidssikre spillet.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Worldwide Partner of FIFA

FIFA World Cup™ tager til Nordamerika i 2026! Som officiel betalingsteknologipartner for FIFA-begivenheder globalt vil Visa give en problemfri og sikker handelsoplevelse for FIFAs passionerede fans på stedet og levere spændende adgang for Visa-kortindehavere. Visa har forbedret turneringsoplevelsen ved mere end 40 FIFA-begivenheder siden 2007.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA – ©Getty Images – All rights reserved

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Første globale partner for begge Red Bull Formel 1-hold

Som den første globale partner for Visa Cash App RB- og Oracle Red Bull Racing Formel 1-hold er Visa stolt af at samarbejde med Red Bull Racing for at skabe succes i den hurtige verden af internationale racerløb. Visa og Cash App vil også gå sammen med Red Bull Racing for at kæmpe for Visa Cash App RB i F1 Academy-køreserien for kvinder, hvilket fremmer Visas engagement i kvinders styrke og fremskridt gennem vores sponsorplatforme.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Red Bull Content Pool – ©Getty Images and Visa Cash App RB – Digital Lighthouse – All rights reserved

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Stolt sponsor for NFL siden 1995

Visa har været stolt sponsor for National Football League (NFL) siden 1995. Som den eksklusive betalingstjenesteudbyder for NFL og dets officielle NFL-begivenheder, fortsætter vi med at innovere for at levere hurtigere, mere sikre og mere bekvemme betalingsmetoder for at sikre, at fans ikke går glip af et øjebliks action på banen.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL – ©Associated Press – All rights reserved

Over hele kloden inspirerer og forener sport. Hos Visa er vi stolte af at støtte både atleter, fans og lokalsamfund gennem ikoniske sportsevents rundt om i verden.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy