Klar.
Altid med på farten

Visa med Apple Pay - en nem måde at betale på. Det er helt enkelt, sikkert og mere bekvemt end nogensinde.


Til dig, som er på farten

Med Apple Pay er du til enhver tid klar til at betale. Du kan bruge dit Visa-kort med Apple Pay til at betale for alle de daglige køb.

Apple Pay benytter sig af samme kontaktløse betalingsteknologi og sikkerhedsfaciliteter som du kender det fra dit fysiske Visa-kort. Det er sikkert og helt enkelt.

Opsætningen er nem. Du tilføjer blot dit Visa-kort i Apple Pay, som er understøttet af iPhone, Apple Watch, iPad og Mac.

Apples innovative Touch ID understøttes af Visa og opfylder de nødvendige sikkerhedskrav, så dine kortoplysninger og betalinger altid er beskyttet. Når du er registreret, kan du nemt klare dine betalinger i butikker der modtager kontaktløs betaling samt internetbutikker og i apps der understøtter Apple Pay.

Hvordan virker det?

Altid enkelt

Opsætningen er nem og kan gøres på flere måder:

 • Hvis din kortudsteder tilbyder det, kan du åbne dennes mobile app og tilføje dit Visa-kort herfra. Se vejledningen fra din kortudsteder.
 • Hvis du har et Visa-kort knyttet til din iTunes konto, kan du benytte Wallet på din iPhone. Indtast din sikkerhedskode fra bagsiden af dit betalingskort og følg derefter vejledningen.
  Hvis du ikke har et Visa-kort tilknyttet til din iTunes konto, kan du manuelt tilføje det eller scanne det med din iPhones kamera.

For at benytte Apple Pay med dit Apple Watch, skal du åbne Wallet på din iPhone og derefter vælge ’Wallet og Apple Pay’ for at linke det til dit Visa-kort.

Altid hurtigt

Betalingen er altid let og enkel.

Det eneste, som du skal gøre er, at holde din iPhone hen til den kontaktløse betalingsterminal og sætte din finger på Touch ID.

Hvis du benytter Apple Watch, skal du blot trykke to gange på urets sideknap og holde uret hen til betalingsterminalen. For køb i internetbutik og i apps, skal du følge instruktionerne og anvende dit Touch ID.

Altid sikkert

Det er trygt og sikkert at anvende Apple Pay.

Med Visas sikkerhedsløsning kan du stole på, at dit betalingskort altid er beskyttet. Vi sørger for at erstatte dit kortnummer med et andet og tilfældigt kortnummer kun til brug for din iPhone eller Apple Watch. På den måde kan du betale uden bekymringer. Din identitet og dit Visa-kort forbliver fuldstændig beskyttet.

Hvor kan jeg bruge Visa med Apple Pay?

Du kan benytte Apple Pay alle steder hvor du ser det kontaktløse symbol både i Danmark og i udlandet.

Du kan også benytte Apple Pay i internetbutikker og i apps, hvor det er tilgængeligt.

Hvem tilbyder Visa med Apple Pay?

Tjek med din bank om den understøtter Apple Pay.

Apple Pay – FAQ

Hvordan opsætter jeg Apple Pay på min enhed?

For at komme i gang kan du gøre det på følgende måder

1) Du åbner en mobil app (mobilbank eller lignende) fra din kortudsteder og følger kortudstederens vejledning.

2) Du åbner Wallet på din iPhone. Du kan tilføje dit Visakort, der allerede er knyttet til din iTunes-konto, ved blot at indtaste kortets sikkerhedskode og derefter følge vejledningen.

Hvis du ønsker at tilføje flere Visa-kort følger du vejledningen fra din kortudsteder eller du, kan bruge kameraet i din iPhone til at hente dine kortoplysninger eller du kan skrive det manuelt og derefter følge vejledningen.

Apple Pay på Apple Watch opsættes ikke via Wallet eller din kortudsteder. I stedet skal du forbinde dine Visa-kort til Apple Watch via Apple Watch-app’en på din iPhone. En notifikation vil blive vist på dit ur, når dit Visa-kort er aktiveret.


Hvilke enheder er kompatible med Apple Pay?

Apple Pay fungerer med

 • iPhone 6 eller nyere i fysiske butikker, i apps og i internetbutikker med Safari
 • Apple Watch i fysiske butikker og i apps
 • iPad Pro, iPad Air 2 og iPad mini 3 eller nyere i apps og i internetbutikker
 • Mac i Safari med en Apple Pay aktiveret iPhone 6 eller nyerer eller Apple Watch og MacBook Pro.

Hvor kan jeg bruge Apple Pay?

Du kan benytte Apple Pay i alle butikker, der accepterer Visa kontaktløs betaling – kig efter det kontaktløse symbol ved betalingsterminalen.

Et stigende antal apps og internetbutikker understøtter køb med Apple Pay.


Hvordan betaler jeg med Apple Pay?

Køb i butik

For at foretage et køb i en fysisk butik med din iPhone skal du blot holde din iPhone hen til den kontaktløse betalingsterminal mens du holder din finger på Touch ID. Du vil blive informeret om, at betalingen er accepteret.

For at betale med Apple Watch, skal du blot trykke to gange på knappen på siden af uret og holde det hen til betalingsterminalen.

Køb i app eller i internetbutik

Hvis du vil foretage et køb i en app med din kompatible iPhone, iPad eller MacBook Pro skal du vælge Apple Pay som betalingsmåde og placere din finger på Touch ID for at gennemføre betalingen.


Gælder 350 kroners grænsen for brug af PIN også for Apple Pay?

I princippet ja, mobile betalingstjenester som Apple Pay kan bruges til betalinger både på over og under 350 kroner. Med Apple Pay bruger du Touch ID eller din telefons adgangskode som metode til at verificere dig selv uanset beløbets størrelse. Disse verifikationsmetoder tilføjer et ekstra sikkerhedsslag på samme måde, som når du bruger 'Chip og PIN' for sikre betalinger med dit fysiske Visa-kort.


Hvad gør Apple Pay til en sikker måde at betale på?

Visa's kontaktløse betalingsteknologi, Token-teknologi og de unikke sikkerhedsfunktioner indbygget i iPhone og Apple Watch gør det muligt for Visa-kortholdere at bruge Apple Pay på en nem og sikker måde.

Visa-betalinger bruger Token-teknologi når du bruger Apple Pay

Når du tilmelder dit Visa-kort i Apple Pay, bliver dine betalingskortoplysninger (det 16-cifrede kortnummer, der findes på forsiden af dit fysiske Visa-kort) lagt ind på telefon eller ur af Visa som en såkaldt token dvs. et specielt kortnummer kun til brug for den specifikke telefon, ur m.fl. Denne token gemmes sikkert på din iPhone eller dit Apple Watch og bruges til at gennemføre transaktioner, du laver med Apple Pay. Token’en gemmes i din iPhone eller på dit Apple Watch på en dedikeret chip der kaldes Secure Element.

Det hele sker bag kulisserne med det formål at kortnumre fra dine fysiske kort ikke gemmes på de enheder, som kører Apple Pay eller på Apples servere og deles aldrig med forretninger, der understøtter tjenesten.

Det betyder også at hvis du f.eks. taber din iPhone eller den bliver stjålet, så kan du spærre telefonen via ”Find min iPhone” og fortsat bruge dit fysiske kort.

Visa payWave for Mobile

Visa’s kontaktløse teknologi payWave sammen med Apples Secure Element skaber en dynamisk, sikker kryptogafisk kode, hver gang du foretager en betaling med Apple Pay. Denne kode er specifik for hvert køb og sendes til forretningen sammen med en token for dit Visa-kort i Apple Pay. Disse oplysninger til sammen tillader at betalinger, der foretages med Apple Pay behandles, som var det en normal Visa-kort betaling.

Touch ID

Apples Touch ID-teknologi giver dig mulighed for bekvemt at godkende hver betaling, som du foretager med Apple Pay ved at holder fingeren på fingeraftryks læseren på den kompatible iPhone, iPad.


Kan jeg bruge Apple Pay til at foretage kontaktløse betalinger, når jeg er i udlandet?

Ja, Apple Pay kan bruges alle steder der understøtter kontaktløse betalinger.


Skal jeg være forbundet til internettet eller mit mobilnetværk for at kunne bruge Apple Pay?

For at benytte kontaktløs betaling med Apple Pay, behøver du ikke at være forbundet til internettet. Et aktivt abonnement vil dog være nødvendigt for at bruge tjenesten i sin helhed.

Baseret på dit mobilabonnement og mobiloperatørens tilbud kan yderligere services og dataafgifter være gældende. Din kortudsteders vilkår og betingelser gælder for alle køb foretaget ved hjælp af Apple Pay.


Hvordan forbliver mine informationer sikre?

Ved at bruge Visa’s Token teknologi til at foretage betalinger, deler du ikke dine Visa-kortoplysninger, når du benytter Apple Pay. Dette reducerer muligheden for misbrug, fordi kun denne token og en specifik sikkerhedskode bruges til at behandle din betaling hver gang du foretager et køb. Kortoplysninger som fremgår at dit fysiske kort bliver aldrig delt med forretninger eller gemt på Apples servere.


Hvad gør jeg hvis jeg taber min iPhone eller Apple Watch?

Hvis din enhed bliver tabt eller stjålet, kan du bruge Find My iPhone til hurtigt at sætte din enhed i ”Lost Mode”. Derefter kan du slette din enhed helt.

Du kan også stoppe muligheden for at foretage kortbetalinger på din iPhone, iPad, Apple Watch eller MacBook Pro med iCloud. Log ind på iCloud.com, og klik på Indstillinger.

På denne måde er både dit kortnummer og din identitet ikke tilgængelig, og du behøver ikke at annullere dit fysiske Visa-kort.


Hvordan overfører min iPhone / Apple Watch betalingsoplysninger til betalingsterminalen?

Når du foretager en kontaktløs betaling med din iPhone eller Apple Watch, skal du blot aktivere betalingsfunktionen, holde din enhed hen til den kontaktløse terminal og følge anvisningerne på skærmen.

En betalingstoken, der er gemt på din enhed, overføres direkte til den kontaktløse læser med en specielt krypteret dynamisk kode for at godkende betalingen. Det er ligesom at bruge et kontaktløst Visa-kort. Teknologien der anvendes er Visa Paywave som bygger på NFC (Near Field Communication).


Hvordan finder jeg ud af, hvilke køb der er foretaget med Apple Pay?

Du kan følge gennemførte transaktioner, der er foretaget med Apple Pay, via de kanaler, som din kortudsteder tilbyder. En liste af dine seneste køb brugt med Apple Pay er også tilgængelig i Apple Wallet.


Kan jeg fjerne mit Visa-kort fra Apple Pay?

Ja - det gøres via din kortudsteder eller via Wallet på din iPhone, iPad eller Apple Watch. Hvis du fjerner et kort fra Apple Pay, fjerner dette din enheds token for det pågældende kort fra tjenesten og Apple Pay kan ikke længere benyttes. Du kan fortsætte med benytte dit fysiske Visa-kort.


Hvordan kan forretninger acceptere Apple Pay i fysiske butikker eller i internetbutikker og i apps?

Fysiske butikker:

Enhver butik med en kontaktløs betalingsterminal, der er aktiveret til Visas kontaktløse funktion, kan allerede acceptere Apple Pay. Der kræves ingen ændringer til terminal eller kassesystem for at understøtte tjenester som Apple Pay.

Hvis du er forretningsindehaver og er interesseret i at acceptere Visa-kontaktløse betalinger inklusiv Apple Pay, kan din terminalleverandør fortælle dig, hvilke fordele de kontaktløse betalinger giver:

 • Hurtig: En bedre og hurtigere service til dig og dine kunder
 • Praktisk: Reducerer længden af køer og undgår at folk går fra deres varer
 • Sikker: Mindre mulighed for fejl eller misbrug
 • Fremtidssikker: Accepterer alle Visa-kort, tags, fobs, wearables og mobile løsninger - herunder tjenester som Apple Pay
 • Resultat: Flere tilfredse kunder/li>

Internetbutiker og forretninger der modtager betaling i en app:

Internetbutiker og app-udviklere, der ønsker at acceptere Apple Pay i deres iOS-app, kan integrere betalingsfunktionen ved brug af Apples SDK.

For flere informationer om integrationskravene til Apple Pay og en liste over Apples partnere som udbyder denne funktionalitet, se https://developer.apple.com/apple-pay/

Apple, the Apple logo Apple Pay, Touch ID, iPhone, iPad, Apple Watch, iTunes, iSight and Passbook are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. The Contactless Symbol is a trademark of EMVCo, LLC registered in the UK, US and other countries worldwide.