About Visa

Sådan hjælper og beskytter Visa dig som forbruger

Visas netværk beskytter alle, som køber, sælger eller flytter penge rundt. På samme tid tilbyder Visa et kreditkort, som giver dig mange gavnlige fordele som forbruger.

A couple window shopping during the holidays.

Visa spiller en afgørende rolle i danskernes økonomi: Vi skaber troværdighed og vedligeholder tilliden til handelsindustrien ved at holde pengestrømme sikre. Vi gør det nemt og overskueligt for kortholdere og forretninger, samtidig med at vi opfylder de højeste sikkerhedsstandarder inden for enhver branche.
Visas netværk kommer i spil millioner af gange hver eneste dag og beskytter alle, som køber, sælger eller flytter penge rundt. 
På samme tid tilbyder Visa et kreditkort, som giver dig mange gavnlige fordele som forbruger, hvad enten du handler på nettet, bruger det til daglig i din lokale butik eller tager dit kort med på ferien.

Her er nogle af fordelene ved Visas netværk og kreditkort:

1.    Visa forbinder dig til verden omkring dig

Visa har eksisteret i Europa i mere end 60 år og indgår i samarbejder med verdens førende banker og virksomheder i omkring 15.000 finansielle institutioner og fintech-virksomheder i mere end 200 lande. Det betyder, at du kan betale med dit Visa-kreditkort hos mere end 100 mio. forhandlere verden over.[1]

Med et Visa-kreditkort bliver du altså forbundet til hele kloden, og det giver dig en fleksibilitet og en frihed, når du eksempelvis skal på ferie. Her kan du nemlig være sikker på ikke at blive afvist hos en bilforhandler, på dit hotel, ved skiliften eller andre steder.

 

2.    Med Visa handler du trygt

Visas netværk er tilgængelige for betalinger i 99,9999% af alle tilfælde[2]. Det er det på grund af Visas mange sikkerhedsnet og -foranstaltninger, der er med til at holde dig tryg som forbruger.

Visa har eksempelvis investeret 9 mia. dollars i forebyggelse af svindel og cybersikkerhed alene i de sidste fem år. Det betyder, at Visa hvert år er med til at forhindre for 25 mia. dollars i global svindel, og at der blot opstår svindel i forbindelse med mindre end 0,1% af alle transaktioner - det er en af de laveste rater blandt alle betalingsformer.[3]

Trygheden i Visas brand gør, at købere er 3,5 gange mere tilbøjelige til at tænke, at et website er sikkert, når de ser et Visa-logo, og at de er 2-3 gange mere tilbøjelige til at gå ind i en butik, de ikke kender, når de ser det.[4]

3.    Visa tager ansvaret

Med Visas ”Nul-ansvarspolitik”[5] garanterer Visa, at du som forbruger ikke bliver holdt ansvarlig, hvis der bliver foretaget et uautoriseret køb - hverken med dit kreditkort eller med dine kreditkortoplysninger. Hvis du spotter et køb fra dit kort, som du ikke genkender, er du først og fremmest garanteret, at din bank undersøger betalingen fra dit kort. Hvis din bank derefter finder ud af, at købet rent faktisk er uautoriseret, er du garanteret en refusion.

Visa har ansatte og samarbejdspartnere i mere end 200 lande. Det betyder, at Visa har en såkaldt ’følg solen’-tilgang, så der altid vil være åbent for assistance.

 


 

[1] What we do | Unlocking opportunities for everyone | Visa

[2] Visa, a Technology Company - A look at the technology behind global money movement

[3] Visa Security | Securing the World's Payments | Visa

[4] Visa Security | Securing the World's Payments | Visa

[5] Visa - Zero Liability

Tag: About Visa Tag: Social Impact