About Visa

Detailhandlen over hele verden går forrest under COVID-19

Detailhandlen er blevet forenet af at stå midt i den samme situation over hele verden - fra Kina til USA.

Butikker verden over har stået sammen under COVID-19

 

I dele af lockdown-perioden var detailhandlen opdelt. Der var de butikker, der blev anset for at være nødvendige tjenester, såsom fødevarer og apoteker, om dermed fortsat kunne holde åbne for at imødekomme den usædvanligt store efterspørgsel. Og så var der alle andre, der blev klassificeret med det uheldige udtryk ”unødvendige” og måtte holde lukket i uger og måneder. 

 

En række særlige rapporter, der er blevet offentliggjort af World Retail Congress siden begyndelsen af ​​april, fokuserer på, hvordan detailhandlen har formået at reagere på den forvridning af både liv, handel og økonomi, som fulgte med COVID-19. Med rapporten ’Retailing in a time of crisis’ er der indsamlet erfaringer og indsigter fra forhandlere og brancheeksperter for at få et billede af de hurtige skiftende begivenheder.

 

Det er fascinerende at se, hvordan detailhandlen er blevet forenet af at stå midt i den samme situation over hele verden - fra Kina til USA. Detailhandlere gik i ren overlevelsestilstand, da virussen ramte; først udviklede de nye strategier til at klare den eksponentielle stigning i onlineefterspørgsel, og derefter fandt de sikre måder at åbne deres butikker på igen. Detailhandlere verden rundt innoverede og udviklede nye løsninger, produkter og tjenester til at imødekomme deres kunders behov.

 

Hvad kan vores seneste rapport fortælle os om de vigtigste problemstillinger, som detailledere står over for? Vi vil fremhæve fire af de vigtigste budskaber: 

 

1.     Detailhandlere har lært, hvordan de skal tænke og agere anderledes. 

Fra at skulle sikre sin forretning og arbejde med leverandører og forsyningskæder til at beskytte sine medarbejdere og kunder. Mange detailhandlere forstår nu, hvad ”omnichannel” i virkeligheden betyder for at kunne betjene kunderne hurtigt og effektivt. 

2.     Detailledere og deres hold af medarbejdere har erkendt vigtigheden af ​​modstandsdygtighed og smidighed. I rapporten interviewer vi administrerende direktører, som kan se, at denne krise skaber en ny form for detailleder. 

3.     Detailhandlere har bevæget sig gennem overlevelsesfasen og kan begynde at se, hvordan den nye virkelighed ser ud for detailhandlen, og identificere, hvilke strategier og investeringer det nu kræver. Det er en fremskyndelse af forandring og især online-vækst.

4.     Den sidste indsigt er vigtigheden af ​​tillid overfor brands. Forbrugerne henvender sig til detailhandlere og brand, som de mener matcher deres egne værdier; som har leveret, hvad de vil, og har demonstreret, at de også bidrager til det større fællesskab og samfund. 

 

Dette er med til at understrege, hvordan detailhandel i sandhed er i frontlinjen i arbejdet med at komme igennem denne ekstraordinære tid. 

Tag: Financial Literacy