Rejs med Visa

Hver dag bruger millioner af rejsende rundt omkring i verden deres Visa-kort for at få mest muligt ud af deres rejse. Og med 44 millioner steder i 220 lande, hvor man kan handle med Visa, betyder det:

- Ingen grund til at slæbe på kontanter, når man rejser
- Fra dollars til dinarer - du vil altid have den rigtige valuta
- Betal enkelt og sikkert, lige som du gør derhjemme
- Hæv kontanter, når du har brug for det, i en af de 2,6 millioner pengeautomater verden rundt

God rejse!

Anskaf dig Visa Travel Tools-appen

Hent appen

Flere grunde til at betale med Visa, når du er på ferie.

Betal i lokal valuta

Hvis du anvender kortet til at betale for noget eller hæve lokale kontanter, bliver du sikkert spurgt, om du vil betale i lokal valuta eller din egen valuta. Ved at vælge den lokale valuta opnår du som regel den bedste valutakurs og undgår skjulte gebyrer. **

Bestil på forhånd

Brug kortet til at bestille flyrejser, hoteller og lejebiler. Kortet beskytter dig mod svindel. I modsætning til kontanter kan kortet desuden erstattes, hvis det mistes eller bliver stjålet.***

Du behøver ikke at bøvle med kontanter

Når der er penge på dit kort, slipper du for at håndtere unødvendigt store kontantbeløb både før og under ferien. Du kan være hvor som helst i verden og alligevel hæve kontanter fra den nærmeste automat.

Find nærmeste pengeautomat

Uanset, hvor du er, kan du finde en pengeautomat ved at klikke her eller bruge Visa Travel Tools på din smartphone.

Flere tips til din rejse

Du behøver ikke bekymre dig om pengene

Betaling med Visa i udlandet er lige så trygt som det er hjemme og du er beskyttet på samme måde. Visa samarbejder med bankerne og anvender moderne systemer samt døgnaktive medarbejdere for at beskytte dine Visa-kort og betalinger.

Med Visa er du beskyttet mod svindel, tab og tyveri*.

Hvis dit Visa-kort bliver brugt på ulovlig vis under din rejse, kan du få pengene tilbage*. Hvis du mister kortet eller det bliver stjålet skal du kontakte din bank.

Ro i sjælen

Når du betaler med Visa, kan du gøre det trygt og uden den unødvendige risiko forbundet med at have store beløb i kontanter på dig. Hvad enten du handler på nettet eller rejser udenlands, er dit køb beskyttet over hele verden, når du anvender Visa-kortet til betaling af varer eller tjenester. Hvis dine købte varer er defekte eller skadede eller hvis en tjeneste eller vare, du har betalt for, ikke leveres, kan du få pengene tilbage via din bank*.

Undersøg valutakurser

Det er altid godt at kende de bedste valutakurser, når du skal ud at rejse.

Download Visa Travel Tool, så har du altid aktuelle valutakurser med dig på ferien

Du har styr på udgifterne

Ved at anvende dit Visa-kort får du bedre styr på udgifterne og en klar oversigt over dine indkøb. Du kan også se alle gebyrer for brugen af kortet, i modsætning til de skjulte omkostninger ved at hæve kontanter på et vekselbureau.

Tilbage til toppen

God rejse!
Husk at tage dit Visa-kort med dig.


* Afhængig af din banks betingelser, kontakt banken for yderligere oplysninger.

** Gebyrer kan blive tillagt afhængigt af, hvilken bank du anvender.

*** Omkostningerne ved at bruge kortet i udlandet afhænger af den udstedende bank, men er næsten altid lavere end ved at veksle penge på vekselkontorer på hovedgader i centrum og i lufthavnen. Baseret på rapporten ”Visa Europe FX consumer cost analysis” udført af firmaet "Forward Thinking" og på Visa-kort brug i pengeautomater og detailhandlere i over 20 lande i oktober 2015 og april 2016. Yderligere gebyrer kan forekomme afhængig af den enkelte banks betingelser.