Zlatan vender tilbage til FIFA World Cup™, med Visa.

Hænge med her  

Hurtige og enkle betalinger

Du vil ikke savne et sekund af det vigtige fodboldkamp. Vi hjælper dig med at betale i rekortid. Det er hurtigt og enkelt at betale kontaktløst med Visa. Og lige så sikert som en almindelig kortbetaling. Uanset om du har travlt til frokost, snupper en kop kaffe på vej til møde eller lige skal have en pølse i caféen ved fodboldkampen. Visa hjælper dig med at betale hurtig, enkel og kontaktløst op til 350 kr uden PIN-kode.

Hurtigt. Enkelt. Sikkert

Betal hurtigt og enkelt med dit kontaktløse Visakort eller med din mobiltelefon for køb op til 350 kr uden PIN-kode

Med dit kort

Kontaktløs betaling virker på alle kort med kontaktløst symbol. (ikon) I stedet for at stikke dit kort i terminalen og taste din PIN-kode betaler du ved at holde dit kort ned mod det kontaktløse symbol på terminalen. Løs kontakt, den hurtige og enkle måde at betale på.

Med din mobiltelefon

Mobile betalinger fungerer med NFC-aktiverede mobiltelefoner og iOS 6 eller nyere. Du kobler din mobiltelefon med dit Visa kort og aktiverer kontaktløse betalinger i din mobil.

Fleksibel

Du kan betale kontaktløst, som det passer dig. Foruden med dit Visakort og mobiltelefon kan du også betale kontaktløst med dit smartwatch.

Hvad kan du købe kontaktløst med Visa?
Masser.

 

Betal kontaktløs med mobilen

Du kan endda betale kontaktløst med din mobiltelefon. For beløb op til 350 kr holder du ganske enkelt din mobil hen mod terminalen præcis som med dit Visakort. For at øge sikkerheden, skal du bekræfte alle køb over 350 kr. ved at scanne dit fingeraftryk på mobilens HJEM-knap eller have låst mobiltelefonen op med ansigtsgenkendelse. Læs mere om mobile betalinger med Visa og iOs og andre operativsystemer.

Her kan du betale kontaktløst med Visa

Du kan betale kontaktløst med Visa overalt i Danmark og udlandet i alle de terminaler, der har det kontaktløse symbol:

FAQs

Åben alle

Hvordan får jeg et kontaktløst Visakort?

I takt med at inførelsen af kontaktløse kort tager fart, opgraderer banker og andre kortudbydere automatisk visse typer af kort, som de sender til deres kunder. Eller også tilbydes du automatisk et nyt Visakort, når dit nuværende udløber. Nogle banker vælger at indføre nye Visakort med kontaktløs funktion. I så fald kan du ansøge om et sådan kort på samme måde som et almindeligt Visakort. Hvis du ønsker et kontaktløst kort, skal du blot spørge din bank.

Hvor sikkert er mit kontaktløse kort

Visas kontaktløse kort anvender samme teknologi som alle andre Visakort med chip og pinkode. Og har en grænse på 350 kr. per transaktion uden pinkode. Som en ekstra sikkerhed bliver du nu og da bedt om at indtaste din kode, selv om du betaler kontaktløst. De samme gælder, når beløbet overstiger 350 kr. Vores teknologi bruger chippen på dit kort til at generere et unikt kryptogram (et slags puslespil, som består af en bid krypteret eller kodet tekst) og digitale signaturer, som beskytter dine betalinger. Digitale signaturer minder om håndskrevne underskrifter men er endnu sværere at kopiere. Hvis du taber dit kort, eller det bliver stjålet, er du beskyttet mod misbrug. Det gælder, så længe du har været påpasselig med dit kort og du kontakter din bank så hurtigt som muligt, når du opdager, at kortet er borte.

Hvordan beskyttes det kontaktløse Visakort mod misbrug

Alle kontaktløse Visakort indeholder en meget sikker chip. Chippen udfører en række funktioner, der bevarer kortets sikkerhed, så chippen kan kommunikerer sikker med betalingsterminalen. For at en transaktion kan gennemføres skal det kontaktløse Visakort kommunikere med en kontaktløs betalingsterminal. Kortet bruger private eller hemmelige nøgler for at generer en elektronisk engangssignatur og et kryptogram. Det gør kortet lige så sikkert som en normal transaktion med chip, hvor du oven i købet trykker din pinkode. Sikkerhedsmekanismerne gør, at det ikke er muligt at opsnappe personlig information fra kortet.

Er der risiko for, at jeg kommer til at betale for en anden persons varer, hvis jeg kommer for tæt på en kontaktløs terminal med mit kort?

Nej. For det første skal kortet være meget tæt på terminalen for at virke. I princippet skal du holde kortet direkte over læseren for at betale. Desuden skal ekspedienten først indtaste beløbet og du skal godkende det. Dernæst skal du holde dit kort mod terminalen i mere end et halvt sekund. Den kontaktløse læser på betalingsterminalen lyser kun op i de sekunder, hvor du skal holde dit kort mod læseren. Når købet er gennemført slukker den igen.

Hvad sker der, hvis jeg taber mit kontaktløse Visakort. Eller det bliver stjålet?

Även om det ser väldigt enkelt ut att genomföra en transaktion är kontaktlösa Visakort skyddade på många olika sätt.

Varje bank som utfärdar kontaktlösa Visakort har satt en gräns för hur många kontaktlösa transaktioner som kan genomföras innan du ombeds genomföra en transaktion med chip och pinkod. Om du använder den kontaktlösa funktionen på ditt Visakort ofta har du kanske redan märkt att du då och då ombeds knappa in pinkoden för att bevisa att du äger kortet.

Och precis som med alla andra Visatransaktioner håller din bank rutinmässigt ögonen på ovanliga transaktioner som kanske visar att det inte är du som använder kortet. Du får samma skyddsnivå som med alla andra Visakort.

Om du tappar bort ditt kort eller om det blir stulet ska du kontakta din bank så snabbt som möjligt. Om en bedragare använder ditt kontaktlösa Visakort till en betalning blir du inte av med pengarna, förutsatt att du har varit försiktig med ditt kort och meddelar din bank så snart du märker att kortet är borta*.

* Beroende på bankens villkor.

Kan oplysningerne på mit kontaktløse Visakort ændres, uden jeg ved det?

Nej, dine oplysninger er sikre. Kun din bank kan opdatere eller ændre oplysningerne på koret.

Hvis jeg har to kontaktløse kort, kan terminalen så aflæse begge samtidig?

Nej, Visas kontaktløse teknologi har en anti-kollisionsfunktion. Det betyder, at hvis to kort holdes mod terminalen samtidig, gennemføres kun en betaling. Hvis den kontaktløse læser opfanger mere end et kort, kan du vælge, hvilket kort du vil anvende. I visse tilfælde annulleres hele betalingen. Har du mere end et kontaktløst kort, er det altid en god idé at tage det kort frem, som du vil betale med. Og lade det andet kort ligge i lommen eller pungen.

Hvad sker der, hvis jeg står bagved en anden person, der betaler kontaktløst. Kan betalingen så ved en fejl blive trukket fra mit kort?

Nej. For at betalingen skal virke, skal dit kort være meget tæt på læseren.

Hvad sker der, hvis jeg ved en fejl holder mit kontaktløse kort mod læseren to gange. Bliver beløbet så trukket to gange?

Nej. Du kan kun betale én gang for hver transaktion. Terminalen accepterer ikke to betalinger for ét køb. Præcis det samme gælder, når du bruger chip og pinkode.

Er antallet af kortmisbrug steget, efter det kontaktløse Visakort er kommet til?

Nej. Kontaktløse Visakort er uden tvivl meget sikre. Takket være chippen og pin-teknologien, som anvendes i de kontaktløse Visakort er antallet af kortmisbrug blevet anseligt mindre de sidste 10 år. Alle de indbyggede sikkerhedsfunktioner, der er i den kontaktløse teknologi, gør livet besværligt for kortbedragere.

Kan en bedrager med en falsk kontaktløs terminal stjæle penge fra mit kort ved at stå tæt på mig med din falske terminal?

Nutidens bedragere er på jagt efter al kortinformation. De eneste oplysninger, de på noget måde kan få fra det kontaktløse kort er kortnummer, udløbsdato og i en del tilfælde også kortholders navn. Altså de samme oplysninger, der står på kortets forside. Bedragere kan dog ikke anvende de oplysninger til noget. De har brug for mere følsom information som kortets CVV-kode. (Den trecifrede kontrolkode bag på kortet), pinkoden, Verified by Visa-kodeordet, kortets sikkerhedskoder, faktureringsadresser og anden skjult sikkerhedsinformation. Ingen af disse oplysninger kan læses på et kontaktløst kort.

Er jeg dækket, hvis mit kontaktløse Visakort bliver misbrugt?

Du er altid godt beskyttet med dit kontaktløse Visakort. Du får samme beskyttelsesniveau af din bank, som du får ved alle andre Visa-transaktioner. Og taber du kortet, eller bliver det stjålet, spærrer banken dit kort, i det øjeblik du kontakter dem. *Se bankens vilkår og vejledning til, hvad du skal gøre, hvis du mister kortet eller opdager, at det er blevet misbrugt.

Hvordan bruger jeg mit kontaktløse Visakort?

Det er meget enkelt at betale med et kontaktløst Visakort.

Se her hvordan du gør..

Hvor kan jeg bruge mit kontaktløse Visakort?

Dit kontaktløse Visakort kan bruges millioner af steder i hele Danmark og resten af Europa. Kig efter det kontaktløse symbol, der hvor du handler.

Læs mere her..