New Detail

Santander Consumer Bank i nyt samarbejde med Visa

17/06/2016

  • Santander Consumer Bank lancerer Visa-baseret kreditkort med attraktivt fordelsprogram
  • Kunderne kan bruge kortet til indkøb i ca. 40 millioner butikker i over 200 lande og regioner og få op til 45 dages rentefri kredit
  • Visa har mere end 2 millioner pengeautomater i over 200 lande.
  • København, 17. juni 2016: 

    Santander Consumer Bank og Visa styrker samarbejdet med lanceringen af et nyt Visa-baseret kreditkort med navnet Santander Red. Det nye kort har en stor fordel på rejsen i form af gebyrfri kontanthævninger i udlandet, og hjemme kan kortet tilknyttes som betalingskort i MobilePay og benyttes til kontaktløse betalinger.

    Samtidig med lanceringen af Santander Red opgraderer Santander det klassiske AcceptCard-brand til AcceptCard Visa. Det velkendte kredit- og handlekort, kan nu også bruges i udlandet og på internettet, og kunderne får rentefri kredit i op til 45 dage på deres køb med AcceptCard Visa. Netop dette er nyt for de mange loyale AcceptCard-kunder, som får tilbudt at konvertere deres gamle kort til et nyt AcceptCard Visa.

    ”Vi ser mange muligheder for os og vores kunder i samarbejdet med Visa. Ved at konvertere vores nuværende kort til Visa-baserede kreditkort vil vores kunder få mulighed for at udnytte Visa’s store anvendelighed og services både globalt og lokalt – samtidig med at de beholder den smidige kreditmulighed hos os”, siger adm. direktør, Bo Jakobsen, hos Santander Consumer Bank Danmark.

    Internationale Visa-kort har gennem en årrække været danskernes foretrukne betalingskort i udlandet. Nu oplever Visa et stigende ønske om også at kunne bruge kortet mere i Danmark, og her er den tilknyttede mulighed for kredit, som Santander Consumer Bank tilbyder, et attraktivt alternativ til andre muligheder.

    ”Vi er meget glade for samarbejdet med Santander Consumer Bank, som vi ser et stort potentiale i. Banken er meget offensiv og synlig i det danske marked – og vi vil gerne støtte banken i at nå deres mål. Vi kan med vores Visa-baserede kreditkort give kunderne nye muligheder for at opleve de fordele som mange europæere sætter pris på som smart kontaktløs funktion, ekstra tilknyttede services, 24/7-driftssikkerhed mm.”, siger Jens Damgaard, Country Manager Danmark hos Visa Europe.

    Om Santander

    • Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007. Banco Santander, som Santander Consumer Bank er en del af, er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan og over 120 mio. kunder i mere end 40 lande. Santander Consumer Bank fik ved opkøbet af GE Money Bank 2014 mange års erfaring med inden for kreditkort - ikke mindst i form af AcceptCard-brandet. Santander Consumer Bank har i dag omkring 200 medarbejdere i Danmark, og er - udover at være specialiseret i enkle og nemme online finansieringsløsninger - også specialister i billån, opsparing og andre produkter.
    • Læs mere på www.santander.dk