Betingelser og vilkår:

Du deltager ved at gennemføre mindst et valgfrit køb og betale kontaktløs med dit Visa-kort via telefon eller et smart-ur mellem 13. august og 30. september 2020, og deler beskrivelsen din om hvorfor du vil bruke Visa-kortet på mobilen som betalingsmiddel.

Konkurrencen løber fra 13. august til 30. september 2020 kl. 23:59. For at konkurrere skal du være 18 år eller ældre, have et Visa-kort og bo i Danmark / Norge . Gevinstens værdi DKK 750 for en (1) Fitbit Inspire præmie.

Vinderen er den, der ifølge juryen har givet beskrivelsen af "Mit største fodbold-øjeblik", der mest imponerer juryen. Juryen består af repræsentanter fra Visa, Saatchi & Saatchi og Starcom. Juryens beslutning er endelig og kan ikke appelleres.

I tilfælde af en gevinst skal vinderne være i stand til at bevise ved hjælp af kvittering eller kontoudskrift, at et køb er blevet betalt kontaktløst med et Visa -kort på en telefon et eller smart-ur mellem 17. august og 30. september 2020 . Vinderne kontaktes via e-mail og annonceres på Visa Danmarks / Norges officielle Facebook-side ( www.facebook.com/Visadenmark) senest 31. oktober 2020 . Ved at deltage i konkurrencen godkender deltageren, at Visa er autoriseret til at præsentere vinderen og deres bidrag i den markedsføring, der finder sted i forbindelse med konkurrencen.

Alle konkurrencegevinster er skattepligtige og rapporteres til det skattestyrrelsen. Evt. Kildeskat og sociale bidrag betales af vinderen. Visa er ikke ansvarlig for eventuelle ekstra omkostninger, der måtte opstå som et resultat af gevinsten. Hvis en bestemt gevisnt ikke er tilgængelig, forbeholder Visa sig retten til at bytte dette til en gevinst med tilsvarende eller højere værdi. Visa har fuld bemyndigelse til at beslutte, om en sådan ændring skal finde sted. I tilfælde af, at vinderen ikke accepterer en udloddet gevinst, mister vinderen sin ret til prisen.

Visa er under ingen omstændigheder ansvarlig for tab, skade eller omkostninger, der er opstået, eller er resultatet af fejl, mangler, afbrydelser, funktionsfejl eller forsinkelser i forhold til konkurrencen. Visa frasiger sig, forudsat at grov uagtsomhed eller forsæt ikke kan pålægges Visa, for ethvert tab eller skade forårsaget af vinderne eller tredjepart som følge af gevinst eller udnyttelse heraf.

FitBit er på ingen måde ansvarlig for konkurrencen.

Medarbejdere hos Visa, Starcom og Saatchi & Saatchi samt deres pårørende må ikke deltage i konkurrencen.

Behandling af personoplysninger for deltagere i Show-konkurrencen:

 1. Visa kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du vælger at deltage i vores konkurrencer. Ved at deltage accepterer du Visa's indsamling og brug af dine personlige data i overensstemmelse med det, der er vist nedenfor.
  Vi behandler dine personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. I henhold til gældende databeskyttelsesregler har du ret til at modtage oplysninger om, hvordan dine personlige data behandles.
 2. Personlige oplysninger betyder navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, personnummer og enhver anden information, der på nogen måde kan knyttes til en person.
  Formuleringen behandling af personoplysninger henviser til alle forholdsregler, der er truffet med de personlige data, såsom indsamling, opbevaring, behandling, videregivelse eller udarbejdelse af personoplysninger.
 3. Vi indsamler yderligere personlige oplysninger fra vinderen af Visa's konkurrence for at kunne levere præmien. Følgende information er påkrævet:
  • For-og efternavn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • CPR-nummer
  • Email adresse
 4. Oplysningerne gemmes og bruges til at administrere de konkurrencer, du har deltaget i, herunder til at sende beskeder til dig for at administrere eventuelle gevinster.
  Visa videregiver aldrig dine oplysninger til tredjepart eller underleverandører . Du har ret til at anmode om et uddrag vedrørende de personlige data, som den personlige datacontroller behandler om dig. (ii) Databehandleren skal rette på din anmodning forkerte, ufuldstændige eller vildledende personlige oplysninger om dig.