Visa and Paris 2024 logo ©

Mød Khadijatou

Khadijatou "Khaddi" Sagnia er en dygtig atlet, der har specialiseret sig inden for længdespring. Da hun voksede op, var Khaddi meget atletisk og dyrkede både fodbold, basketball, håndbold og endda taekwondo. 

Hun repræsenterede seniorlandsholdet tilbage i 2007. I 2010 stillede hun op ved de olympiske ungdomslege i Singapore, hvor hun vandt guldmedaljen i trespringsfinalen. Efter sin succes ved de olympiske ungdomslege deltog hun ved ungdoms-VM i Lille, Frankrig. Hun ødelagde dog sit knæ og var derfor ude af gamet i 2 år. I 2015 vendte hun imidlertid tilbage til atletikken og deltog ved European Athletics Indoor Championships og IAAF World Youth Championships.

I 2021 vandt Khaddi bronzemedaljen i længdespring ved de europæiske indendørsmesterskaber i Torun, Polen, med et spring på 6,75 meter. Khaddi nåede verdenstoppen, da hun repræsenterede Sverige ved De Olympiske Lege 2016 i Rio de Janeiro, Brasilien. Hun deltog også ved De Olympiske Lege 2020 i Tokyo og sluttede her på en 9. plads. Khadijatou "Khaddi" Sagnia er klar til at udvide sin medaljesamling ved Paris 2024-legene.

Nelia Barbosa

Sverige

Atletics Logo

Atletik – Længdespring

Fejr den olympiske ånd med Visa

Som officiel betalingsteknologipartner er Visa stolte af at levere innovative betalingsløsninger til Paris 2024-legene samt at levere programmer, der støtter olympiske og paralympiske atleter over hele verden.